★:.★ژورنال★.:★

مد آرایش در irmod.blogsky

★:.★ژورنال★.:★

مد آرایش در irmod.blogsky

امان از ناخن های شکننده

شکل ظاهری ناخن هایتان چقدر برایتان مهم است؟ شکل ناخن ها می توانند بازگو کننده مطالب زیادی در مورد وضعیت تغذیه ی فرد باشند. همانند سلامتی استخوان، سلامت ناخن نیز به تغذیه ی مناسب بستگی دارد. ناخن های شکننده با کمبود کلسیم، روی، آهن و انبا شتگی بیش از حد سلنیوم ارتباط دارند و کندی رشد ناخن می تواند به دلیل سوء تغذیه کلی باشد.

امان از ناخن های شکننده - Bia2Model.COm

اثر بیوتین بر روی ناخن های شکننده

  - در افرادی که دچار سوء تغذیه نیستند تاکنون سودمندی یک ماده ی مغذی یعنی بیوتین که بخشی ازویتامین B - کمپلکس است، برای سلامتی ناخن به اثبات رسیده است. پژوهشگران مطالعه ای را برروی افرادی که مصرف بیوتین آنها ظاهراً طبیعی بود (۲۸ تا ۴۲ میکروگرم در روز)انجام دادند ومتوجه شدند افرادی که ناخن های نازک،شکننده وشکسته شده داشتند وقتی به مقدار ۵/۲ میلی گرم (۲۵۰۰ میکروگرم) یا تقریباً ۷۰ برابر مقدار متوسط نیاز روزانه بیوتین مصرف می کردند ، ضخامت ناخن هایشان ۲۵ درصد افزایش می یافت. دلیل ضخامت ناخن هم این است که، بیوتین به داخل ماتریکس ناخن جذب می شود و در آنجا به اصلاح ناخن های شکننده کمک می کند. (ماتریکس بخشی از ناخن است که در انگشت جاسازی شده است و سلول های ناخن در آن جا تولید می شود).

به بیماران مبتلا به سستی ناخن مکمل های بیوتین تجویزمی شود. مقدار بیوتین استفاده شده در بررسی پژوهشگران خیلی زیاد است. در حالی که بیوتین یکی از بی خطرترین مواد مغذی است اما این دوز را فقط زیر نظر پزشک می توان مصرف کرد. زرده ی تخم مرغ، آرد سویا، غلات و قارچ از جمله منابع غنی بیوتین می باشند. کلم برگ، عدس و شیر نیز تا حدی حاوی بیوتین می باشند.

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد